طريقة عمل اللانشون في الكوبايااااااات
طريقة سهلة جدا ونتيجة رائعة
المقادير:
3 م ك دقيق
3 قطع جبنة مثلثات
3 بيض
2 م ك لحمة مفرومة
3 فص ثوم
2 بنجر مسلوق
ملح وفلفل وبهارات لحمة
م ص (بصل بودر _ثوم بودر )
م ك بابريكا
نصف كوب زيت
الطريقة :
امزجى فى الخلاط البيض والجبنة مع بعض ثم ضعى الثوم والبصل البودر والثوم البودر وبهارات لحمة والملح والفلفل بعدها ضعى البابريكا والبنجر المسلوق واللحمة المفرومة وامزجيهم مع بعض جيدا ثم ضعى الدقيق واخلطى وبعدها الزيت
تأكدى اولا من تحمل الاكواب للسخونية او استخدومى المج الصيني
ادهنى المج بالزيت ثم ضعى خليط اللانشون واتركى ربع الكوب فارغ
فى حلة على النار بها مياه بتغلى و حبهان ضعى اكواب اللانشون لمدة ساعة مغطاة
بعدها اتركيه يهدأ ثم ضعيه فى التلاجة لليوم التالى
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق