فراخ باللبن الزبادي في الفرن
المقادير
فرخة مقطعة اربع قطع أو 8 قطع حسب رغبتك.
بصلة مبشورة ملعقة صغيرة بهارات
فلفل أسود - كمون - كزبرةناشفة - كركم - نصف ملعقة ثوم
1 طماطم - فلفل رومي - فصين توم - عصير لمونة
1 طماطم - فلفل رومي - فصين توم - عصير لمونة
ملح.
ربع كوب زيت 2 عبوة زبادي و ممكن تزودي بسيط لو
أحتاجت
الطريقة
اغسلي الفرخة كويس جدا
أضربي كل من اللبن الزبادي و كل المكونات السابقة في الخلاط
ويقلب جيدا و تتبل قطع الفراخ بالخليط وترص في الصينية
وتترك في التلاجة ساعة او اكتر
وتترك في التلاجة ساعة او اكتر
وممكن ليلة كاملة في الثلاجة
وتغطى بالفويل توضع في الفرن الى ان يتشرب الماء وأكشفي
الفويل حتي تتحمر الفرخة وتاخد لون دهبي جميل
الفويل حتي تتحمر الفرخة وتاخد لون دهبي جميل
اخرجيها من الفرن و بالهنا والشفا
ارق تحياتي
Nour
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق