الاثنين، 26 فبراير 2018

فراخ باللبن الزبادي في الفرن






فراخ باللبن الزبادي في الفرن


المقادير


فرخة مقطعة اربع قطع أو 8 قطع حسب رغبتك.

بصلة مبشورة ملعقة صغيرة بهارات

فلفل أسود - كمون - كزبرةناشفة - كركم - نصف ملعقة ثوم 

 1 طماطم - فلفل رومي - فصين توم - عصير لمونة

ملح.

ربع كوب زيت 2 عبوة زبادي و ممكن تزودي بسيط لو 


أحتاجت


الطريقة

اغسلي الفرخة كويس جدا 

أضربي كل من اللبن الزبادي و كل المكونات السابقة في الخلاط

ويقلب جيدا و تتبل قطع الفراخ بالخليط وترص في الصينية 

وتترك في التلاجة ساعة او اكتر

وممكن ليلة كاملة في الثلاجة 

وتغطى بالفويل توضع في الفرن الى ان يتشرب الماء وأكشفي 

الفويل حتي تتحمر الفرخة وتاخد لون دهبي جميل

اخرجيها من الفرن و بالهنا والشفا 


ارق تحياتي
Nour

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق