الأربعاء، 3 يناير 2018

قشر الليمون اوعي ترميه وتعالي اعملي بيه احلي مخلل الطريقة بالكتابة والفيديو

لو بتستعملي ليمون كتير جمييييييل تعالي اقولك ازاي تستفيدي من قشر الليمون
وبدل ما ترميه لا استفيدي بيه
والطريقة مكنوبة تحت الفيديو تابعووووووني




طبعا كلنا عارفين فؤائد الليمون وفؤائد قشر الليمون وعشان كدة تعالوا نعمل مخلل الليمون من قشر الليمون ونوفرررررر وده بقي توفير التوفيييييييييييييير
الطريقة :- اول حاجة بنجمع قشر الليمون في كيس في الفريزر ونحضر بقي بشر جزر وفلفل حامي وكام فص نوم ونسلق الليمون نصف سلق بلاش تهريه
وبعدين ندوب فيها ملح طب عاوزة تعرفى قد ايه؟
وبعدين تغلي ماية ونسبها تبرد خالص ودي ماية التخليل وياتري بقي ليه نغليها اصلا (( عشان متعملش ريم فوق المخلل )) تعااااااااااااالي
وهكذا لحد مالكمية تخلص وزعى فصوص التوم عالوش بس تكونى شاقاها
هاتى بيضه في درجة حرارة الغرفة وحطيها فيها هاتغطس زودى ملح وقلبى اول ماتعوم يبقى كده حدق المية ظبط معاكي تمام ونرص بقي في البرطمان... راق بشر جزر وراق فلفل وراق ليمون وحطى المية الى جهزناها قبل كدة وشوية خل
جربوه وادعولي والف هنا
وغطي البرطمان وبلاش تحطي اي حاجة تانية كمان حطي البرطمان بالمقلوب لمدة 3 ايام عشان الهواء يخرج وميكونش اي بكتريا نهائي وبعد كدة اعدلي البرطمان وسبيه 15 يوم وبعدين افتحي عليه وشوفي اجمل مخلل ليمون زي العسل ومش حتصدقي انه من قشر الليمون
ومتنسوش لايك وشير ,Subscribe
كل الشكر لمتابعتكم الرقيقة

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق