سمك بلطي بالفريك روووووووعة=-=-=-=-=-= كيلو سمك بلطي والحجم زي ما تحبي بس انا بفضل يكون كبير ╝◄ نصف كيلو فريك - وممكن ربع برده حسب الرغبة وانا استعملت ربع كيلو بصل - جزر - كرفس - بقدونس - كرات او بصل اخضر طماطم - فلفل حار حسب الرغبة توم وكمون وليمون وملح وفلفل ╝◄ الطريقـــــــــــــــــــــــــــة ►╚ ╝◄ اول حاجة نتبل السمك بالتتبيلة الاتيـــــــــــــة : التوم مع ليمونة بقشرها وكمون وملح وفلفل ويضربوا جميعا بالخلاط وده شكلهم بعد ما ضربتهم بالخلاط ╝◄ ونتبل بقي السمك بعد ما نقطعه ترنشات ونتركه شويه وبعد ما ملحنا السمك بقي نقليه في الزيت كدة ◄ ونترك السمك علي جنب شوية نيجي بقي للفريك نحط البصل علي النار مع شوية زيت زيتون اوزيت ذرة ونقلبه لحد ما يدبل شوية وبعدها نضيف الكرات او البصل الاخضر ثم الجزر والفلفل الحار وفي الاخر الطماطم ونقلبه كويس كدة وبعدين ننزل بالفريك ويقلب ايضا كويس حتي يتجانس ╝◄ ملاحظة الفريك ممكن تسلقيه او تنقعيه قبل ما تبدئي وكدة حيكون شكله بعد ما غلي غلوة صغيرة جداا جداا وبعدين نجيب الصنية ويوضع فيها شوية من الفريك ونرص عليهم السمك باي طريقة تعجبك ونحط عليهم باقي الفريك بالشكل ده وعلطوووووووول ع الفرن وده شكله لم يطلع من الفرنويقدم بالف هنا وشفا اتفضلواااااااااااااااا وتابعوني ان شاء الله حنزلكم الطريقة بالتفصيل والصور الكتيييييييييييير في فيديو رائع بقسم الفيديو كل الشكر للمتابعة وده الفيديو اتمني يعجبكم ارق تحياااااااااااتي للمتابعة الراقيةNour
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق