نصف كيلو كنافة * 2 ملعقة نشا * 2 كوب لبن نصف كوب سمن * 2 ملعقة سكر بودرة شربات
الطريقة
اول حاجة نعمل القشطة ندوب النشا في اللبن وعلي النار لحد ما نلاقي القوام تماسك وبقي تقيل ولازم يكون تقيل شوية عشان لما يدخل الفرن وملاحظة انا هنا عملت القشطة من غير سكر خاااالص بيكون الطعم احلي
تاني حاجة بنحط الكنافه فى الفريزر تتجمد شوية وبعدين نطلعها نفركها هتبقى سهله جدااااااااااا ونضيف معلقتين سكر البودره ونضيف نصف كوب السمن وندعكها كويس وندهن صنية ونحط فيها نصف مقدار الكنافة ونضغط كويس جدااااااااااااااا وبعدين نحط القشطة
مع ملاحظة اننا نحط القشطة في الوسط وبلاش نروح للحرف لاننا لما نضيف الجزء التاني من الكنافة وتدخل الفرن القشطة حتفرد شوية وعشان متتحرقش مننا الحروف
ثم يضاف الجزء التاني من الكنافة
وتدخل الفرن واول ما نشوف الحروف احمرت نطلعا نقلبها علي الوجه التاني وتدخل الفرن تاني ودي تكه حلوة اوووي بتخلي شكل الكنافة جميييييييييييل
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق