بيتي حياتي
مدونة نسائية لكل ست بيت عصرية
السبت، 20 مايو 2017
البراونيز الأصلية بالشيكولاتة
البراونيز الأصلية بالشيكولاتة
المقادير
100 جرام زبدة صفرة
100 جرام شيكولاتة غامقة
2 بيضة
200 جرام سكر
25 جرام كاكاو خام غير محلى
150 جرام دقيق أبيض
ملح
1 ملعقه صغيرة نسكافيه
للزينة:
شيكولاتة خام مذوبة على حمام بخار
ربع كيلو شيكولاتة خام مذوبة على حمام بخار
طريقة التحضير
* ذوبي 100 جرام ذبدة صفرة مع 100 جرام شيكولاتة غامقة + بيضتين ثم اخلطي + 200 جرام سكر يعادل كوب واحد ثم اخلطيهم جيدا
* ثم ضيفي 25 جرام كاكاو خام يعادل معلقتين كبار.. أكثر او أقل حسب رغبتك في لون البراونيز
* ثم ضيفي معلقة كبيرة عسل اسود + 150 جرام دقيق أبيض + ملح و فانيليا او معلقة نسكافيه ناعم
* امزجي جيدا و صبي في الصينية المدهونة و ادخلي الفرن على 200 درجة 20 دقيقة .. الخلة لازم يلزق عليه فتافيت ليس سائل.. ثم قطعيها دافئة.. وقدميها دافئة
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق
رسالة أحدث
رسالة أقدم
الصفحة الرئيسية
الاشتراك في:
تعليقات الرسالة (Atom)
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق