الأحد، 11 يونيو 2017

بط بالبرتقال




بط بالبرتقال

المقادير :-
بطة 
 التتبيلة 
بصلة مبشورة 
طماطم مبشورة 
زعتر مفروم فريش 
عدد 2 كوب زيت 
رشة ملح 
فلفل أسود 
بهارات 
 الحشو 
عدد 2 برتقال بلدى 
نصف كيلو بصل أورما 
ملعقة صلصة طماطم 
ملح 
فلفل 
بهارات 
 الصوص 
عدد 2 كوب عصير برتقال 
بشر برتقال 
عدد 2 ملعقة صلصة طماطم 
عدد 2 كوب زيت 
رشة ملح 
فلفل أسود
زعتر فريش 
ملعقة سكر 
 للتسوية 
بوكية جارنية 
 ماء دافئ

---الطريقة:-
نقوم بغسل البطة جيدا ونقوم بتتبيلة بالبصل المبشور والطماطم والزعتر الفريش المفروم والملح والفلفل وو2 كوب الزيت ثم نقوم بعمل الحشو لها 2 برتقال البلدى ونصف ك بصل اورمة و2معلقة الصلصة والملح والفلفل ثم نقوم بوضعة على صاج بيها البوكية جارنية الاهو البصل مقطع وجزر وورق لورا وحبهان ونقوم بوضع الماء الساخن ووضعة فى الفرن ونقوم بعمل الصوص وهو وضع 2معلقة الذبدة فى طاسة وكوب عصير البرتقال وبشر البرتقال والزعتر المفروم والملح والفلفل ووضعة علة البطة بعد التسوية

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق