كب كنافة
المقادير :
نص كيلو كنافة و ربع كوب سمنة سايحة وعسل و مكسرات وشيكولاتة سايحة
الطريقة :
نطلع الكنافة من الفريزر و نفتتها ذي الشعرية و نضع عليها السمنة و نقلبها كويس علشان كلها تتشرب وحلة علي النار ونحمرها من تحت لفوق لحد لونها مايبقي دهبي نطفي النار وننقلها في طبق ونسيبها تبرد و نصب عليها العسل البارد و نجيب صنية كب كيك ونحشي نصها ونكبسها جامد و نضيف البندق والشيكولاتة و بعدين نضيف باقي الكنافة ونكبسها و نسيبها شوية و بعدين بعود خشبي رفيع نطلعها من الكب ونرصها في طبق وتقدم بالهنا والشفا
العسل عبارة عن : كوب ماء وكوب سكر ومعلقة صغيرة عصير ليمون و رشة ڤانيليا لمدة ربع ساعة علي نار عالية ..
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق